Vi tog forventningsfulde afsted til vores arkitekt Litos kontor i dag. Theis var med for at filme til programmet.

Mødet gik godt. Vi fik gennemgået tegningerne – mål m.m. Og vi fik korrigeret, at vi ikke ønsker en kæmpe indkørsel på grunden, men at grunden i stedet skal være så meget en naturgrund som muligt.

Desværre fik vi også at vide, at der vil gå endnu 4-5 uger før vi kan regne med en underskreven byggetilladelse. Nu skal de først til at godkende de tegninger, der indleveres sammen med vores pasoplysninger og vores græske skattepapirer. De skal gennemgå, at alt er som det skal være inden, der bliver skrevet under.

Det er ikke så sjovt at få at vide, at vi nu har endnu minimum 4-5 uger på Kreta, hvor vi skal vente. Det vi havde beregnet vores ankomst til Kreta på var, at det ville være i oktober, vi kunne regne med byggetilladelsen. Vi havde derfor en forventning om, at vi skulle i gang med at fælde træer mm. Lito understregede dog nu for os, at vi ikke skal risikere en negativ effekt i processen, så vi skal holde os helt fra at gøre noget på grunden før alt er godkendt.

Vejret er stadig godt, så vi sætter vores tanker ind på ferie istedet og nyder nu bare, at vi har hotellet helt for os selv og kan hygge os sammen som familie 😉