img_9484Jeg er født i 1971.

Er uddannet markedsøkonom og autoriseret psykolog. Arbejdede som erhvervspsykolog i en del år inden jeg startede egen praksis i 2004.

Mit speciale på universitetet omhandlede psykologisk overvægtsbehandling og min store interesse er i dag at hjælpe mine klienter til at forstå deres overvægt. Overvægten er et symptom for en ubalance fysisk eller psykisk og ofte er det både og. Jeg har derfor udviklet “Forstå din overvægt” forløb, hvor man bliver udredt for årsagen til sin overvægt. Forløbene kan både være i Danmark og på Kreta, samt on-line og telefonisk.

For nogle år tilbage oparbejdede jeg desværre en alvorlig stresstilstand pga. komplikationer efter et trafikuheld og oplevede her Kretas meget positive indflydelse på min stresstilstand. Man mærker tydeligt den afslappede tilstand som det kretensiske folk smitter én med, så snart man lander i Chania lufthavn. Jeg tilbyder derfor nu individuelle forløb på Kreta for stress og depression. Og jeg ser samme positive effekt på min klienter og også på deres familie, som oftest er med dem på ferie samtidig, som jeg selv oplevede.

Det vigtigste for mig er, at min familie trives og har det godt. Og at vi tilbringer så meget som muligt tid sammen. Det mest frustrerende for mig er, når vi oplever den ene dag bare tager den anden – med madpakkesmøring, lange skoledage, trætte skolepiger og huslige pligter. Jeg elsker, når vi i stedet er udenfor hele dagen i det kretensiske klima.