img_6398

Vi er en familie på 4, der elsker at opholde os på den skønne græske ø Kreta.

Jens har altid været forelsket i Kreta og allerede 3 uger inde i vores forhold tog vi på en uges ferie til øen, hvor han tidligere har boet i et halvt år. Jeg blev lige så forelsket i øen, som han og vi har siden vendt tilbage på ferie op til flere gange på et år. Sofie og Cecilie er ligesom deres forældre også vilde med klimaet, det græske køkken og det omkringliggende skønne Middelhav. Men særligt vigtigt er det for os, at vi alle 4 er dejligt stressfri og afslappede i de rammer. Og det skyldes ikke kun, at vi holder ferie. Der er en helt bestemt tilstand hos det Kretensiske folk, der smitter alle der kommer dertil!

Hver gang vi har været på ferie på øen har der næsten været tale om en sorgfølelse hos os, når vi kørte mod lufthavnen for at vende tilbage til det kolde nord.

Igennem den mørke og kolde vinter i Danmark har vi i mange år kigget på grunde til salg hos diverse Kretensiske ejendomsmæglere og drømt om, at vi en dag ville få mulighed for at bygge et hus på en skøn grund med en vidunderlig udsigt. Først i 2009 lykkes det os endelig at finde én vi havde råd til og som ligger præcist, som vi drømte om. Vi har altid vidst, hvordan designet på huset skulle se ud og vi kunne se huset på grunden første gang vi stod på den. Og vi var ikke i tvivl om, at det var lige præcis på det stykke land, vi skulle bygge huset.

Havde vi til gengæld vidst, hvor mange bump på vejen vi ville skulle over for udleve drømmen ville vi nok ikke have begivet os ud på rejsen!  Og havde vi vidst det ville tage os så mange år at få drømmen opfyldt, havde vi nok aldrig turde kaste os ud i det.

Uvidenhed om fremtiden og en let naivitet hjælper gevaldigt på at turde kaste sig ud i at realisere drømme!!!

Vi griner også af, at Jens har spillet lotto igennem mange år uden den store gevinst til at udleve drømmen. Jeg har sideløbende sparet det samme beløb op som Jens har spillet for og så har vi nedtonet husbyggeriets omfang hele tiden, så vi kan magte det økonomisk. Så vi må konkludere, at det lange seje træk i højere grad kan føre til at få drømme til at gå i opfyldelse. Man behøver ikke at skulle vente på den store gevinst for så havde vi stadig siddet og drømt den dag i dag 😉