Jeg har tit leget med idéen om, hvordan drømmehuset skulle se ud. På et tidspunkt finder jeg et gratis tegneprogram på nettet og begynder at lege lidt med forskellige muligheder. Jeg er langt fra arkitekt – og det ses selvfølgelig på tegningen – men jeg forsøger mig lidt frem i forhold til ønsker om højt til loftet og store panorama vinduer – særligt, hvis der skulle opstå muligheden for at bygge på en grund med udsigt.

Efter vi har fundet grunden og det lykkes os at få lov til at købe den har jeg brugt denne skitse til at vise til arkitekter, som så kunne arbejde videre ud fra skitsen.

Vi var godt klar over, at der sikkert ville være begrænsninger byggeteknisk i forhold til, at huset ville kunne blive præcist sådan, men bare grundidéen med højt til loftet og de store vinduespartier ville komme til  deres ret i byggeriet, så ville vi være tilfredse.

Det viser sig dog at vi får rigtig mange udfordringer i forhold til at få så mange af ønskerne opfyldt som muligt.