I 2012 er vi meget utålmodige i forhold til at kunne bo på grunden i den kommende sommerferie og vi bestiller derfor en Autocamper, som vi vil køre op på grunden og bruge som  bolig i 3 uger. Det bliver dog hurtigt meget klart for Jens, at det er ret naivt at bo i en autocamber i måske nærmest 40 grader i juli måned. Den vil blive kogende varm og strøm er heller ikke lige til at få tilsluttet på grunden. Desuden koster lejen for 3 uger 16.000 kr. Så det er ikke en umiddelbar billig løsning

Da vi allerede har købt billetter,  går jeg ind og søger på Google map og ser et hotel, der ligger helt nede i strandkanten ca. 700 m i fugleflugtslinje fra grunden. Jeg finder hotellet på en booking side og registrerer, at der kun er et dobbeltværelse tilbage. Jeg tager chancen og booker det, men skriver lige i et beskedfelt, at vi er 4 i alt – så om der er plads til opredning til pigerne. Jeg får hurtigt svar tilbage om, at 3 uger på et dobbeltværelse ikke lige vil være sagen. Manageren kan rykke lidt rundt på værelsesbestillingerne og tilbyder os så et studio med en stor terrasse. Jeg afbooker straks autocamperen og vi tager glad af sted for i det mindste, at være naboer til vores grund.

Manageren tilbød oven i købet også at hente os i lufthavnen, fordi han synes det er lidt svært at finde hotellet første gang. Og vi kan altid leje bil gennem ham, hvis vi får brug for det. Vi var så spændte og vi grinede helt vildt, da vi endelig mødte Antonis i lufthavnen. Han var så imødekommende og hans bil viste sig at være en meget lille Toyota, der ikke kunne rumme alle vores kufferter. Vi sad som nogle meget maste sild i en tønde de kommende 40 minutter 😉

Hotellet viste sig at være helt perfekt! Det lå  placeret helt for sig selv på en bred hvid sandstrand. Vi gik i seng helt uden at vide, hvor godt det lå på grund af mørket da vi ankom, så der ventede os noget af en overraskelse, da vi trak gardinerne fra næste morgen og en kæmpe 60 m2 tagterrasse med 180 grader view over Kissamosbugten lige tonede frem foran os. Hotellet er ejet af en lille familie, hvor Antonis er søn og manager og hans søster serverer i restauranten og moren er kok. Faren tager sig af alt det praktiske og er desuden med i køkkenet m.v.

De næste 3 uger var de bedste ferieuger vi har oplevet og vi bookede allerede tre uger til forsommeren året efter for en sikkerheds skyld. Vi var stadig overbeviste om, at der vil der nok helt sikkert være et hus på grunden på det tidspunkt, men så kunne vi jo altid afbestille sagde Antonis.

Vi endte jo så på hans hotel rigtig mange gange efterfølgende og blev nærmest som familie for familien på hotellet. Hvert år sagde Antonis, at hvis vi fik behov for at bo på hotellet udenfor sæsonen, mens huset blev bygget, så var vi meget velkomne. Og det fik vi jo så endelig behov for i 2015 😉