En chokerende mail er tikket ind. Vores hus på grunden kan ikke blive bygget bredere end 2 meter på grund af, at den ene skelside på grunden bliver betragtet som et vandløb. Vandløbet har i tidernes morgen været fyldt med smeltevand fra bjergene om vinteren. Det er dog helt tørret ud og det er mange år siden, der har løbet vand i det.

Vi kendte godt til vandløbet, men det var aldrig blevet nævnt, at kommunen skulle have mindst 10 meter fra bebygning for at kunne få adgang til vandløbet. Og da der skal være 5 meter til skel fra den anden side er der pludselig kun 2 meter tilbage til bebyggelse. Andreas fra Cretan Life konkluderede derfor i mailen, at vi aldrig ville kunne komme til at bygge på den grund og vi skulle lade handlen gå tilbage.

Vi kontaktede straks ejendomsmægleren for vi købte jo grunden med den klausul, at den skulle være godkendt til bebyggelse, så forhåbentlig kunne handlen trækkes tilbage. Vores ejendomsmægler synes det lød helt hen i vejret med det vandløb, men prøvede at få fat i sælger. Det lykkedes ikke og umiddelbart var handlen forældet.

Med andre ord har vi nu en landbrugsgrund, som aldrig vil kunne bebygges med mere end højst et skur og som vi derfor har betalt alt – alt for meget for !!! ;-(

De store smil vi har på billedet, der blev taget på grunden lige efter købet, er nu godt og grundigt tørret væk!!!