Vi tør næsten ikke tro det er rigtigt, men det er faktisk lykkes os at få løst problemet med vandløbet.

Efter vi fik kontaktet ejendomsmægleren med vores krav om at lade handlen gå tilbage har han hjulpet os med at få kontakt til en arkitekt som nu har været på byggeteknisk kontor for at udrede problemet.

Det mest tåbelige ved det hele er, at hun finder ud af, at der faktisk aldrig er blevet indgivet en ansøgning fra os. Alle de gange Andreas fra Cretan Life har skrevet til os at  – next week –  eller – next month –  vil han rykke kontoret for sidste nyt vedr. tilladelsen. Der har han simpelthen løjet for os hele tiden!!! Vi føler os virkelig til grin!!! Vi havde jo fået at vide, at der ville gå et til halvandet år før vi fik svar vedr. ansøgningen, men når der aldrig er søgt vil vi jo aldrig få den. Vi konfronterede Andreas med dette og det viste sig, han havde fået problemer med arkitekten der var tilknyttet firmaet. Han havde nu indrømmet, at han aldrig havde indleveret ansøgningen fordi hans far var død og det havde slået ham ud.

Vi havde betalt halvdelen af beløbet for at indgive ansøgningen, så dem ville vi selvfølgelig gerne have tilbage. Når der nu aldrig var søgt. Vi har nemlig besluttet os  for at stoppe med samarbejdet øjeblikket, nu hvor det har vist sig de har fyldt os med løgn hele tiden.

Det vi fik tilbage fra dem var en faktura på alt muligt mærkeligt, som vi pludselig skulle betale for. Eksempelvis kørsel og timebetaling for, at Andreas havde hentet en fliseprøve for os i en by 50 km væk. Det var en flise, han havde hentet, da han alligevel var i flisefirmaet for en anden kunde, men nu blev det lavet om til at vi havde bestilt ham til at hente den. Det første møde inden tilbudsgivningen og underskrivningen af kontrakten var også blevet sat på fakturaen. Vi er helt færdige med at have tillid til det firma. Vi overvejer endda at gå i retten i forhold til at få beløbet igen, men har fået af vide af et femcifret beløb i danske kroner ikke er nok til at det kan betale sig.

Til gengæld har vi så indgået aftale med Lito – den nye arkitekt – og hun formåede faktisk at få ændret vandløbsproblemet til, at kommunen kun havde behov for tilgang til broen, der kører over vandløbet dvs fra den vej der kører bag ved grunden. Det er fantastisk!!! Så nu er vi tilbage på sporet.

Hun er allerede i fuld gang med at udføre arkitekttegningerne på vores hus, så byggetilladelsesansøgningen kan blive indleveret hurtigst muligt.