Når alt går i stå og ingenting sker vedr. boligdrømmen, så kommer behovet for at kunne føle at vi kommer et skridt videre. Vi drømmer om at komme til at køre åbent uden at bruge en formue.

Vi er trætte af at bruge mange penge på billeje, når vi er på Kreta og sidder derfor og kigger på den græske bilbase på nettet.  Vi bruger rigtig lang tid på at kigge på cabrioleter til salg på Kreta, men de er enten alt for dyre eller også i forkerte farver.

I lang tid lurer vi på en Audi Cabriolet, der er kommet til salg hos en forhandler i Athen. Vi overvejer at tage færgen fra Kreta til Athen, men får så den idé at spørge i vores netværk om der er nogen, der kender nogen i Athen. Der er så heldigvis en, der kender en mekaniker bosiddende i Athen, som med kyndig og grundige undersøgelser konstaterer, at bilen er værd at købe.  Forhandleren indvilger i at sende bilen med færgen til Kreta med en chauffør, så vi aftaler at mødes ved færgelejet.  Vi har vores græske ven, som vi har lejet bil af igennem flere år med til at sørge for at alt er ok. Han er dog i tvivl om vi kan få lov til at indregistrere bilen i vores navn, når vi ikke er bosiddende på øen. Så med andre ord var det noget af et sats, da vi kører mod motorkontoret.

Det viser sig, at chaufføren er græsk politimand, så han gennemfører alle faser med os fra motorkontoret og til forsikringsselskabet og alt går gudskelov glat igennem. Så efter 3 timer er vi pludselig ejere af en mørkeblå Cabriolet. Der går flere dage før vi egentlig forstår at drømmen om at køre åbent endelig er blevet en realitet.

img_0066

img_6814

img_0068