Vi har været til syn med bilen. Det foregår præcis som i Danmark. Bilen bliver indkaldt til syn og gennemgået meget grundigt. Vi var noget spændte på om vi efterfølgende ville få en kæmpe udskrivning. Vi anede jo ikke, om der ville være alt muligt galt med bilen.

Den ene aften på vej til et møde med arkitekten begyndte motorlampen at blinke og jeg var overbevist om, at vi nu skulle til at have ny motor. Vi kørte hurtigt ind på nærmeste tankstation for, at Jens som jo gudskelov er uddannet mekaniker lige kunne tjekke motoren.

Den mand, der ejede tankstationen viste sig at have en Audi selv, og han kunne berolige os med, at det var en mindre fejlmelding som en Audi af og til viser – en computerfejl. Det havde han oplevet flere gange. Vi kørte videre i god tro, men Jens valgte nu for en sikkerheds skyld alligevel dagen efter at få den grundigt undersøgt på et værkssted. Det var i den forbindelse, han lige fik en god guidening i, hvordan bilen skulle synes og værkstedet sørgede for, at han kunne få en tid i synshallen lige efter værkstedet var færdig. Virkelig god service.

Bilen kom igennem syn uden bemærkninger.  Så vi havde gudskelov gjort et godt køb!!